top of page
covid maatregelen.jpg

>> COVID-19 MAATREGELEN

 

We zitten helaas nog steeds middenin de COVID-19-pandemie.

Om niet essentiële bezoeken te vermijden, proberen we eerst een inschatting te maken van de werken alvorens we langs komen. Zo kunnen we wat informatie voorbereiden of de planning al eens bekijken. Dit helpt om met jou de werken te overlopen en weten wij wie we in ons team moeten aansturen.

 

Een efficiënt bezoek verloopt vlotter en is dus extra veilig!

We dragen ook steeds een mond-neusmasker en vragen om de 1,5m afstand te bewaken. In onze camionetten beschikken we over de nodige ontsmettingsmiddelen om de veiligheid van onze werkmannen, maar ook die van u te garanderen. 

Daarom hanteren we volgende werking:

1.

probeer zoveel mogelijk het inzendformulier te gebruiken op onze website. Dit zorgt voor een automatisch proces zodat uw dossier zeker op onze to do list komt.

2.

hoe meer je de werken bundelt en oplijst, hoe duidelijker voor ons.

Uiteraard mag je ook via mail communiceren.

3.

stuur zoveel mogelijk foto's mee.

Dit kan via mail, whatsapp, facebook messenger van RBO-uwklusjesman of via de chatfunctie op de website

>> MAATREGELEN TIJDENS DE WERKEN

  • Vooraleer de werken starten, moet er overleg zijn in functie van de planning en de situatie ter plaatse. Gelieve niet speciaal verlof te nemen om thuis te zijn tijdens de werken. U mag op ons vertrouwen en uw contactpersoon bij RBO kan u steeds op de hoogte houden van wat er gebeurt bij u thuis. 

  • Voelt u zich ziek, heeft u koorts of andere symptomen, neem dan contact met ons op. Indien onze veiligheid niet kan gegarandeerd worden, kunnen we beslissen om geen werken uit te voeren.

  • Interactie tussen met onze werkmannen moet u zoveel mogelijk vermijden of op z'n minst beperken. 

  • Tijdens de werken zijn we liever alleen. We vragen niet aanwezig te zijn in de ruimte waarin we effectief werken, tenzij de ruimte groot genoeg is om de afstand te garanderen.

  • De toegang naar de ruimte , moet vrij zijn en indien mogelijk uitsluitend voorbehouden aan de werkmannen. Als dat niet mogelijk is, moet iedereen die zich in de doorgang bevindt of begeeft (zowel werkmannen als klant),  de social distancing zo goed als mogelijk respecteren. Desgevallend kan u voorrangsregels opstellen om “kruising” te vermijden.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op 0486 06 74 61

bottom of page