top of page
Tegelwerken.png
pleisterwerk.png
vijsmachine.png
electriciteit.png
verfgerief.png
schrijnwerkerei.png
Loodgieterij.png
Tegelwerken

Kwalitatief tegelwerk waar je gegarandeerd, jarenlang, geen omkijken naar hebt. Zowel voor vloeren, muren en terrassen. Gaat bij de afbraak de pleister of chape stuk, zorgen we ervoor dat de muur eerst opnieuw gepleisterd wordt en de vloer opnieuw gechapt. Enkel zo krijg je een naadloos perfect resultaat.

Gyproc & pleisterwerk

Mooi vlak pleisterwerk schildersklaar afgeleverd voor zowel kleine herstellingen als nieuwe muren. Ook het afsmeren van Gyproc valt hieronder. Wist je dat pleisterherstelling t.g.v. waterschade vaak gedekt zit in je brandpolis? Ik stel de offerte zo op dat de verzekering alle nodig info heeft. 

Sanitair & verwarming

Een lekkere warme douche is een basisbehoefte. Daarom voorzien wij de plaatsing van uw badkamer en leidingen. Door het plaatsen van een hoogrendement cv-ketel en radiatoren warmen we de ruimte op en voor het 2 jaarlijks onderhoud hebben we de juiste erkenningen. Heb je toch een oude afvoer of riolering die niet goed meer werkt dan zorgen wij voor de juiste herstelling of fundamentele aanpassing. 

Elektriciteitswerken

Een gezonde spanning is goed, maar niet op je toestellen. Moet je installatie gekeurd worden, kijkt onze professionele erkende elektricien uw installatie na op mogelijke mankementen en voeren indien nodig herstellingswerken uit. Zo is uw installatie keuringsklaar. 

Ook voor nieuwbouw, renovaties of een nieuw stopcontact kan u bij ons terecht. 

Schilderwerken

Perfect schilderwerk gaat hand in hand met een perfecte muur. Daarom bereiden we de muren voor. Kleine oneffenheden worden uitgeplamuurd en opgeschuurd voor een vlak resultaat. Op basis van onze RAL kleurenwaaier kan je rustig dé kleuren kiezen van je dromen. Heb je graag kleuradvies kan dat samen met onze interieurarchitecte besproken worden. 

Schrijnwerkerij

Met een passie voor hout maken wij uw kasten, dressings en keuken allemaal op maat in onze eigen atelier. Ook binnendeuren, trappen, vloeren, en parket komen aan bod. Naast binnenschrijnwerk voorzien wij ook het buitenschrijnwerk zoals een daktimmer, gyprocgeraamten, enzoverder. Bestaat jouw beeld uit hout, maken wij het tastbaar!

Kleine renovatie

Een kleine renovatie klinkt als een groot woord, maar dat hoeft het niet te zijn. Een nieuwe vloer, nieuwe elektriciteit, schilderwerken en raamgarnering zijn al een kleine renovatie voor een leuke bureauruimte. Ook geldt dit voor een toiletruimte waar een hangtoilet en nieuwe vloer en wandtegels moeten komen. Als klusjesman bundel ik al de specialiteiten zodat jij zelf niet op zoek moet naar verschillende aannemers. 

RBO Uw klusjesman is onderdeel van RBO binnenhuisafwering. Is je project groter dan een klusje, neem dan zeker een kijkje naar ons breder aanbod op www.rbo-binnenhuisafwerking.be

bottom of page