Hoi, Ik ben Christophe

Ik hoop dat je me belt. Hier vind je mijn contactgegevens

Adres

Keerbaan 87

2160 WOMMELGEM

BTW

BE-0811.773.895

KBC

BE20 7330 5497 2556

Telefoon

0486 06 74 61

we hebben een privacy verklaring opgesteld in het kader van de gdpr en u kan deze vinden in de About sectie samen met onze algemene voorwaarden

Zelf aan de slag met je verbouwing?

Zelf aan de slag?

Ga je van start met een verbouwing en steek je graag zelf de handen uit de mouwen, vraag dan raad bij  Uw Klusjesman.

Je kan me vragen om jouw renovatie te coördineren of de totaal renovatie uit te voeren.  Heb je enkel af en toe in het weekend wat extra hulp nodig of wil je enkele plannen doorpraten, dan kan dit uiteraard ook. Door vele werken zelf uit te voeren, kan je de kosten sterk drukken. 

Materialen nodig? Levering op de werf?

Om een verbouwing uit te voeren, heb je misschien niet al het nodige materiaal en gereedschap. Je kan terecht bij RBO - Uw Klusjesman voor een bouwstelling, bouwschoren, betonmolen of andere materialen die kunnen helpen bij je verbouwing. Je hoeft deze niet te huren bij een verhuurbedrijf. Ik breng ze tot bij jou. We kunnen dan ook samen de klus overlopen.

Wil je zelf je verbouwing doen, maar wil je wél werken met professioneel materiaal, kan je dit ook bij Uw Klusjesman bestellen. Uw Klusjesman werkt met kwalitatieve producten geleverd bij jou op de werf door professionele groothandels.

Architect nodig?

Ben je op zoek naar een architect, dan hebben wij voor jou de oplossing. Uw Klusjesman werkt samen met een Architectenbureau. Het bureau beschikt over een team van deskundige architecten. In samenspraak met de bouwheer bepalen zij het bouwprogramma dat, getoetst aan de stedenbouwkundige voorschriften, de basis vormt van het ontwerp. Schetsen, plannen en 3D-visualisaties geeft u een goed beeld van het ontwerp.Van het definitief ontwerp wordt het bouwaanvraagdossier opgesteld om de bouwvergunning te bekomen. Na het bekomen van de bouwvergunning wordt de stabiliteitsstudie en het aanbestedingsdossier opgemaakt zodat er een correcte aannemingsprijs kan bepaald worden. Tijdens de uitvoering van de werken staan zij in voor de controle op de werken en kan er in samenspraak met de bouwheer en aannemer bijgestuurd worden waar nodig. 

Je staat er niet alleen voor!

Zelf aan de slag met je verbouwing is niet eenvoudig. Werk je met een architect dan werk je met een bouwplan. Het lezen van zo'n bouwplan vraagt de nodige ervaring: "Wat wil welk streepje zeggen, hoe  kan ik de muur opmeten, waar kwam dat betonnen balkje,...etc?"

Na de ruwbouwfase botst je dan weer op vragen zoals: "hoe ver moesten die Gyprocprofielen uit elkaar staan, was de leiding koud water nu links of rechts, hoe bevestig ik best de plinten,...etc? "

Dankzij Uw Klusjesman sta je er niet alleen voor. Samen overlopen we de klussen die je wilt uitvoeren. Indien nodig start Uw Klusjesman de werken op en kunnen we samen enkele uren klussen. Misschien ben je de klus snel meester en kan je daarna verder. 

Zit je strop in het weekend of 's avonds, kan je ook steeds rekenen op onze telefonische bijstand. 

Voordelen van  werken met RBO - Uw Klusjesman:

  • begeleiding bij de voorbereidingen van jouw verbouwplannen

  • volledige of gedeeltelijke uitvoering van de renovatie

  • mogelijkheid tot huren van professioneel gereedschap

  • mogelijkheid tot bestellen van professioneel materiaal

  • kosten besparen door samen de werken uit te voeren

  • permanente begeleiding

  • Architectenbureau met eigen stabiliteitsberekening

Praat mee in Het Klus Café:😃👍

Vragen over een klus? Welkom in Het Klus Café, Tap een pintje of iets fris en zet je erbij!
Deze groep is een online groepje, een café gevuld met sympathieke en gepassioneerde klussers waar we kunnen chatten en discussiëren over jouw klus. 
Zit je vast met een klus of weet je niet hoe eraan te beginnen, dan ben je hier op de goede plaats. Je krijgt van je mede klussers raad en waar nodig kan ik je bijstaan met advies. 

Je mag hier informatie over jouw klus posten, je bekommernissen over de klus delen, vragen stellen en vragen beantwoorden.

Chat mee in ons café

  • Facebook Social Icon

Bekijk onze formules

01

OPSTART

 

65€

02

KLUSDAG

140€/halve dag

03

WERFBEZOEK

 

55€/werfbezoek

04

ALL-IN

1250€/mnd